одного літнього ранку,хлопець на прізвисько....
продовжуйте)
zoopark |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » zoopark » граємося=) » пишемо розповідь)
одного літнього ранку,хлопець на прізвисько....
продовжуйте)
...Підрахуй пошёл в лицей...
Отредактировано aGGeRReS (2007-12-05 18:05:37)
.......вчитися, але оскільки він Підрахуй виявилось що він дуже тупий і всі почали знущатись і потім............
...оказалось что он очень хорошо считает, т.к его фамилия происходит...
від древньослов"янського слова "калькулятор")),з древньгого роду...
...Рахивников, которые исторически проживали на улице Жилянской и промышляли тем, что...
...мачили козлов... гиганскими калькуляторами-убийцами. Однажды когда на Жилянской был 1983г...
вони якраз затіювали нову вилазку,як раптом...
Він перебив усіх своїх братів і залишився один...
жорстко,але він був сильним(з таким іменем закаляєшся!) і вирішив забути про всі проблеми і піти...
напитись, але на цьому його проблеми не закінчились.................
томущо напитися він пішов до ліцею...
...і зустрів директора...
І сказав що він мудак(директор) і що він ніоли небуде писати його фізпрактикукм... (вибачте, наболіло)
а директор каже:"Ну й правильно, я й сам не його не знаю, заставляють......" і почав йому розповідати історію свого нелегкого життя................
(история) коли мені було три роки я працював на фермі,я з батьком вирощував картоплю,але насправді це картопля вирощувала мене... через 5 годин ... директор освідчився йому в кохані.... (якаж історія без кохання?)
і тоді бідний хлопик не витримав і заплакав як він не любив фізпрактикум але директора.............
...охватил приступ эпилепсии, и он...
потерял сознание, иму приснился сон,он попал в непонятную страну,потом встретил говорящего волка который начал иму расказывать про эго Олли и про кастанеду,посли чего деректор решыл завязать с пянками в банях по васкрисеньях
але це було тіки уві сні,а прокинувшись він відчув....
Вы здесь » zoopark » граємося=) » пишемо розповідь)