zoopark

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » zoopark » граємося=) » пишемо розповідь)

пишемо розповідь)

Сообщений 1 страница 20 из 118

1

одного літнього ранку,хлопець на прізвисько....

продовжуйте)

0

2

...Підрахуй пошёл в лицей...

Отредактировано aGGeRReS (2007-12-05 18:05:37)

0

3

.......вчитися, але оскільки він Підрахуй виявилось що він дуже тупий і всі почали знущатись і потім............

0

4

...оказалось что он очень хорошо считает, т.к его фамилия происходит...

0

5

від древньослов"янського слова "калькулятор")),з древньгого роду...

0

6

...Рахивников, которые исторически проживали на улице Жилянской и промышляли тем, что...

0

7

...мачили козлов... гиганскими калькуляторами-убийцами. Однажды когда на Жилянской был 1983г...

0

8

вони якраз затіювали нову вилазку,як раптом...

0

9

Він перебив усіх своїх братів і залишився один...

0

10

жорстко,але він був сильним(з таким іменем закаляєшся!) і вирішив забути про всі проблеми і піти...

0

11

напитись, але на цьому його проблеми не закінчились.................

0

12

томущо напитися він пішов до ліцею...

0

13

...і зустрів директора...

0

14

І сказав що він мудак(директор) і що він ніоли небуде писати його фізпрактикукм...     (вибачте, наболіло)

0

15

а директор каже:"Ну й правильно, я й сам не його не знаю, заставляють......" і почав йому розповідати історію свого нелегкого життя................

0

16

(история) коли мені було три роки я працював на фермі,я з батьком вирощував картоплю,але насправді це картопля вирощувала мене... через 5 годин ... директор освідчився йому в кохані....           (якаж історія без кохання?)

0

17

і тоді бідний хлопик не витримав і заплакав як він не любив фізпрактикум але директора.............

0

18

...охватил приступ эпилепсии, и он...

0

19

потерял сознание, иму приснился сон,он попал в непонятную страну,потом встретил говорящего волка который начал иму расказывать про эго Олли и про кастанеду,посли чего деректор решыл завязать с пянками в банях по васкрисеньях

0

20

але це було тіки уві сні,а прокинувшись він відчув....

0

Вы здесь » zoopark » граємося=) » пишемо розповідь)