zoopark

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » zoopark » звуки природи=) » музичка))що слухаємо?

музичка))що слухаємо?

Сообщений 1 страница 20 из 22

1

пишить що, чому,нащо,як часто,з якою гучністю....хоч мемуари!)

0

2

Green Day, Muse, Nirvana, System of a down, Evanescence, Led Zeppelin, Pink Floyd...

I love Rock! But not only rock!

0

3

Слухаю рок!
Nirvana,Scorpions,The Roling Stones,Pink Floyd,Queen,Muse,Papa Roach,Blink 182,Kasbain,Fall out boy,Scissor Sisters,U2.
Кино,Сплин,Ария,Nautilus-Pompilius,DDT.

Отредактировано Ch@Pa (2007-12-09 14:34:26)

0

4

Ch@Pa
ти слухаєш Muse?!
а ти був на концерті?

0

5

Жаль но я непопал. А ты?

Отредактировано Ch@Pa (2007-12-23 13:42:13)

0

6

Я слухаю лише живу музику,неслухаю однообразну музику я люблю слухати особино типу наутілуса и Гребінщікова за спокійність та красоту,Агату-за психотропность и декаданс,Пікнік за сакральнасть,крематорий-за пофигистичное відношення до життя,Алісу- за свої непідступні принципи з радянських часів,та ще багато кого,але кожну групу я люблю за щось своє, інакше навіщо слухати багато груп і любити їх за одне й те саме?

0

7

Як я вже казав, слухаю ТНМК, Океан Ельзи, трохи Тартак і ще всякої всячини трохи.
Слухаю тому, що просто подобається.

З.І. Не люблю я мемуари писати )

0

8

Drum&Bass рулит

0

9

Феанор-ник сакс,заєзженій в стельку...

0

10

Evanescence,Green Day, HIM, SUM41, Blink 182 і т. д. і т. п.....А ще Бумбокс-я без нього жити не можу і це єдине що я можу слухати з українських груп.......................а ще я слухаю емо-рок, да я така, да я емо, хтось має щось проти????!!

0

11

хомячок написал(а):

да я така, да я емо, хтось має щось проти????!!

Та лана,проти дівчат ІМО я нічого немаю,це природнь плакатись для дівчат,але хлопці Імо-це підараси....

0

12

Coton4eg ти їх просто погано знаєш, вони просто стильні і майже не плачуть))

0

13

Бугагаааа,неплачуть? значить вони не емо! І я небачу нічого стильного в тому що вони ходять майже в однаковій одежі з однаковими значками...

0

14

Coton4eg ну чому всі думають як емо так плачуть, ви просто реально нас погано знаєте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

15

хомячок написал(а):

ви просто реально нас погано знаєте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ого ви вже якась інша раса? вже уявляю заголовки у газеті-Емо світу обєдналися,Росія пала під натиском Емо,Емо захопила третину Європи,Остання держава-ураїна тримає осаду Емо,Україна пала,і останній заголовок-Емо-володарі світу.... бррррр,даж представіть такоє страшно...

0

16

Coton4eg я говорю о нас как про отдельную субкультуру, и как мне надо было написать?(нас и так мало, а нас ище й все обижают :black_eye: )

Coton4eg написал(а):

вже уявляю заголовки у газеті-Емо світу обєдналися,Росія пала під натиском Емо,Емо захопила третину Європи,Остання держава-ураїна тримає осаду Емо,Україна пала,і останній заголовок-Емо-володарі світу

ми очень миролюбивие, и вообще я ЗА МИР ВО ВСЕМ МИРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

17

хомячок
суть емо в тому, що вони плачуть від нерозділеного кохання...
а ті, хто просто одягається, як емо, і слухає їхню музику - ПОЗЕРИ!
емо - це стиль життя, а не стиль одягу і музики...

0

18

РыжаяБелка:) я це прекрасно знаю, просто більшість каже, що емо тільки й те роблять що плачуть, а це не так!!!!!!!!!!!!!!!

0

19

<offtop>http://www.picatom.com/d/8569954-1-th.jpg
хм.... </offtop>

0

20

aGGeRReS написал(а):

aGGeRReS

Бугагагаааа,ЖЖош... от це емо...

РыжаяБелка:) написал(а):

суть емо в тому, що вони плачуть від нерозділеного кохання...
а ті, хто просто одягається, як емо, і слухає їхню музику - ПОЗЕРИ!
емо - це стиль життя, а не стиль одягу і музики...

А навіщо плакати від нерозділеного кохання? це бабська позиція,кохання потрібно здобувати якщо воно нерозділене,я знаю,розумію і підтримую багато стилів життя,але стиль життя в якому чоловікам дозволено плакати це тупо....

0

Вы здесь » zoopark » звуки природи=) » музичка))що слухаємо?