zoopark

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » zoopark » вчимося читати і писати) » віршики)

віршики)

Сообщений 21 страница 40 из 57

21

але саме ми маємо щось змінювати,бо ми відповідальні за наступне покоління!
не сперечаюсь,мона привести ббагато доводів щодо свідомості,але це не допоможе!
сидіти і чекати,поки пройде покоління???тоді воно виросте таким самим...
треба щось змінювати зсередини і докорінно
пробуджувати в людях усвідомлення того,що ми нація,незалежна,самостійна Україна,а не МалоРОСІЯ!

0

22

Як уже набридло чути знову і знову
Порожні балачки, пафосні розмови!
„Мова калинова”... „Пісня солов’їна”...
Ще трохи побалакаємо – зникне Україна!
Згубили культуру, забули історію,
Почуваємося зайдами на своїй території.
Віримо чужим, своїм не довіряємо,
Розводимо руками – маємо, що маємо!
Сьогодні братаємося, щоб завтра продати.
Кум іде на кума, брат іде на брата.
Національна ідея, як засіб спекуляції.
Здобули державу, втратили націю...
Коли ж у народу більше немає відваги,
Немає власної гордості, немає самоповаги,
Коли кожен за себе у своїй хаті скраю –
У такого народу і героїв немає!

0

23

А насправді так просто змінити життя!
Просто вийти на вулицю, просто прибрати сміття,
Полюбити свою землю, свою рідну природу,
Відчути себе часткою єдиного народу.
Бо ми не безрідні, бо ми – українці!
Тож досить плювати в дідівські криниці,
Досить боятися вірити в краще,
А своє на чуже не міняти нізащо!
Спільнота розумних, міцних, незалежних,
Без „правобережних”, без „лівобережних”,
Добрих, привітних і незрадливих,
В усьому єдиних, в усьому щасливих.
Лиш уявіть, якою стане країна,
В якій кожна людина живе, як людина,
В якій все, що хороше, – значить і наше!...
Але поки, на жаль, все зовсім інакше...

0

24

aGGeRReS написал(а):

О какой сознательности можно говорить, если на форумах люди кричат:"Ми за українську!",а в реальной жизни ЕДЕНИЦЫ(!) говорят по украински(я сам знаю многих таких)

Так,я сам такий томущо мене з дитинства вчили розмовляти російською,але зараз,коли я став більш свідомий я намагаюсь якомога більше розмовляти українською,якщо люди будуть намагатися в україні розмовляти українською а не кричати "рабите расийскый язык фтарим дерзафним патамуста я маларасийский деалехт(український) непанимаю" тоді проблема з мовою счезне.

aGGeRReS написал(а):

О какой сознательности можно говорить, если на площадях люди кричат - смерть москалям, и при этом ещё сильнее ухудшают отношение с Россией.

Я теж підтримую акі маси,томущо навіть зараз україна не повністю незалежна від росії,в українських президентів є одна традиція,кожен раз після виборів ще з часів козатства перше куди їде новообраний так це в росію,росія ніколи неприїзжає до нас оскільки досихпір невважає україну справжньою державою,ще одна річ за котру я ненавиджу росію, за всю історію України починаючи з Трипільської епохи жоден союз з росією незакінчився нечім позитивним для України,щоб впевнитися в цьому можеш взяти будь який НОРМАЛЬНИЙ підручник з історії,а не той що нам залишила радянська типографія і продивитися історію...

aGGeRReS написал(а):

Називают голодомор - геноцидом, при в нём умирали люди далеко не только украинцы(татары, кубанцы, поволжцы и т.д.), и в этом винят снова же современную(!) Росиию, хотя они к нам относятся ОООЧЕНь лояльно(я в смысле газ,нефть)

Поперше, голодомор дійсно був геноцидом,і це вже доведено після розсекречення архівів КГБ так звичайно,вони знищували і Турків і інші національності,але їх було настількі незначна кількість що вони пійшли просто як мясо якому неповезло, радянська влада розуміла що тіж Турки живучи на Ураїнській території черед декілька поколінь стануть вже українцями,що їм було непотрібно,і доречі,ніхто росію незвинувачює,звинувачують якраз радянську владу і сталінський режим,але просто росія нехоче це приймати,про газ і нафту,ти дійсно вважаєш що продавати газ і нафту в 3 рази дорожче ніж її продають в країнах європи не дивлячись на те що через Україну йде навтопровід у європу з росії це лояльно?

aGGeRReS написал(а):

О какой сознательности может идти речь если наши же украинцы становясь неонацистами мочат, там, негров, татар, евреев - хотя их "великий" предводитель(всмысле Гитлер)

Націстів в нашій державі нема майже, і ніхто нечого нехоче,а негрів,татар і усіх інших національностей бють несвідома частина населеня-Гопи,скінхеди і тому подібне вони не нацисти просто вони розумово відсталі дибіли котрих потрібно повбивати щоб знизити рівень криміналу в Україні рази так в 15

aGGeRReS написал(а):

Чтобы что-то изменилось, нужно чтобы прошло не одно поколение.

aGGeRReS написал(а):

Чтобы что-то изменилось, нужно чтобы прошло не одно поколение.

з цим я згоден,але не повністтю,не так вже й багато потрібно поколінь, вже зараз немало людей по своїй волі розмовляють українською,або хочаб намагаюця...

0

25

А ещё надо нафиг убить нариков, не реабилитировать их за счет страны.

0

26

Coton4eg написал(а):

Націстів в нашій державі нема майже

Я недавно смотрел передачу про всякие там молодёжные движения. Так вот. Лидер какойто национал-какойтотам партиии, такой себе типуля лет 25-28, говрил, что они мол за чистую украинскую нацию, и для этого надо очищать страну от всяких там левых типов.

0

27

aGGeRReS написал(а):

А ещё надо нафиг убить нариков, не реабилитировать их за счет страны.

З тим як в нашій країні лікують СНІД то вони скоро самі по собі здохнуть...

0

28

Coton4eg написал(а):

З тим як в нашій країні лікують СНІД то вони скоро самі по собі здохнуть...

Чем быстрее мы убьем нафиг нариков - тем скорее остановим растпространение СПИДа
(а еще, не посчитайте меня нацистом, все ВИЧ инфицированых надо лишать возможности размножаться и вступать в половые контакты вообще, или хотяб таюлички им на шею вешать чтоб другие с ними не того...ну вобщем понятно чего)

0

29

Люди котрі хворіют на Віл і знают про це вони не займаюця сексом без презирватива,Ті хто не знають про те що вони заражені з ними нічого непоробиш,а Віл найбільше розповсюджуєця через наркоманів...

0

30

поэтому их нафиг на кол и сжигать

0

31

Віл найбільше розповсюджуєця через наркоманів

Через наркоманів?Да ну!

0

32

Rider написал(а):

Через наркоманів?Да ну!

взагаліто так,просто через те що в Україні  занадто тонка різниця між прошарками суспільства саме тому Віл з наркоманів перекинувся у більш пристойні прошакрки суспільства,людина з нормальної сімї ніколи не буде заражати іншу людину Вілом знаючи що в неї він є,а наркоманам усеодно один на одного,в них своя логіка,знаючи що в них Віл за для дози вони будуть колотися тимже шприцем що й інші,тому серед наркоманів він розвиваєця з неймовірною швидкістю

0

33

поэтому их надо на кол и сжигать (надеюсь доблесные админы и модеры меня за флуд не забанят - просто  свою точку зрения подтверждаю)

Отредактировано aGGeRReS (2007-12-13 21:50:55)

0

34

Як неоригінально! Існує стільки видів смертної кари,а ти пропонуєш банальне сажання на кіл(диба-більш романтично,або шпіцрутени-респект)

0

35

До речі,щодо української мови-забавна штука,що в школі і на всіх інших форумах я не можу розмовляти українською,а тут навпаки!

0

36

так...
якщо всі хороші люди повбивають всіх поганих, то знизиться рівень криміналу....
цікаво... я думала від вбивств він тільки підвищиться... :)

0

37

мы их убивать не будем - они сами поздыхают на колах и в огне(кто им виноват), а кто не здохнет - отдадим святой инквизиции - типа колдуны и ведьмы

0

38

Цікаво,я думаю це питаня тут декого зацікавить,блядей відносимо до росповсюджувачів сніду? і що будемо з ними робити? пропоную затрахати до смерті,це буде їм урок...

0

39

и заразиться??!! - НЕТ!!
На кол и сжигать нафиг...

0

40

Слишком молоды чтобы умереть
Слишком молоды чтобы балдеть
уроки неучат
травы неполучат

0

Вы здесь » zoopark » вчимося читати і писати) » віршики)