zoopark

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » zoopark » Життя у клітці)) » Кохання в Клітці

Кохання в Клітці

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Еротично звучить... але у темі про те що для вас є кохання

0

2

кому б, як не тобі, створювати тему про кохання!

-1

3

Опа,какие упреки,эсли ты тот о ком я думаю то... хотя лана промолчу

0

4

та ну не сваріться))класна темка))

щодо мене кохання це...так я і сказала!!може він знайде  форум  прочитає)) ^_^

0

5

Мою любов может описать только музыка которую я слушаю...

0

6

і яку ж ти слухаєш?))

0

7

гг,ти ткое неслушаеш...

0

8

та ну...

а мене видає все))не можу я брехати))

0

9

Говорити про ТАКЕ і створюти для ЦЬОГО тему-це брутально! Обговорювати ЦЕ як буденну річ- все-рівно,що покликати натовп на квітучу галявину біля кришталево-чистого озера,де гірське повітря ніжно колихає пелюстки квітів і метелики граціозно витанцьовують в повітрі...і щоб цей натовп засмітив це місце,зруйнував ідилію природи!..Іще б не вистачало для повного щастя поставити вугільнопереробну фабрику поряд!
  Виставляти свої почуття як щось звичайне,дозволяти іншим заглядати в душу?!...
Можливо я сказав занадто різко, адже в кожної людини різний світогляд,проте це моя думка,так що вибачайте...

0

10

P.S. Кохання...Воно сором'язливе,ніжне і водночас грайливе-та в будь-якому разі ЙОГО виховують,про НЬОГО піклуються лише
дві людини-ВОНО пов'язує і відноситься лише до ДВОХ-і до нікого більше...

0

11

Rider написал(а):

покликати натовп на квітучу галявину біля кришталево-чистого озера,де гірське повітря ніжно колихає пелюстки квітів і метелики граціозно витанцьовують в повітрі...і щоб цей натовп засмітив це місце,зруйнував ідилію природи!

Якщо ти хоть раз був на якомусь Фолк-рок фестивалі то ти це міг спостерігати...
А з тим що кохання соромязливе я незгоден,це погано коли люди соромляця показати на люди свої підчуття

0

Вы здесь » zoopark » Життя у клітці)) » Кохання в Клітці