zoopark

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » zoopark » Життя у клітці)) » СВОБОДА!!!!!

СВОБОДА!!!!!

Сообщений 1 страница 20 из 24

1

Що для вас свобода? і на що ви за для неї готові?

0

2

Для мене свобода-це паркур(це такий екстремальний вид спорту-подолання перешкод).

Ты хочешь переступить через страхи,воспарить над своими проблемами, неудачами и,не взирая на ограничения,ощутить свободу на вкус? Это всё паркур...

Ограничений хватит!Сделай перекур!
Хочешь свободы-тебе нужен паркур.
Свобода для тела,свобода души,
Свободно двигайся,свободно дыши.
Ты над собой теперь властелин.
Ощути свободу птиц!
Твои руки,как крылья, а ноги-трамплин,
Нету преград и нету границ!

0

3

А взагалі поки ти дихаєш,поки в тебе є ціль у житті,поки ти здатен кохати-ти вільний.

0

4

Securus написал(а):

А взагалі поки ти дихаєш,поки в тебе є ціль у житті,поки ти здатен кохати-ти вільний.

А якщо ти дихаєш доки тобі дозволяють, доки твоя ціль вирватись з рабства, доки ти можеш кохати лише тих кого тобі дозволяють, це свобода?

0

5

Якщо ти дихаєш,коли хочеш

0

6

Якщо тебе повалити на спину і встати на твою грудну клітину ти незможеш лихати колизахочеш...

0

7

для мене свобода.це коли ти шалено, з усієї дурі скачеш на коні по полю.вітер б*є тобі в обличчя....з очей починають текти сльози...ти почуваєшся вільним....незалежним.....
от воно що для мене.свобода....

0

8

Konia4ka:) написал(а):

починають текти сльози...ти почуваєшся вільним....незалежним.....

а потім маленька невина муха котра летить тобі на зустріч врізається тобі у облічя і йк камар на лобовому склі машини розмазується на твоєму обличчі...

0

9

для мене свобода.це коли ти шалено, з усієї дурі скачеш на коні по полю.вітер б*є тобі в обличчя....з очей починають текти сльози...ти почуваєшся вільним....незалежним.....
от воно що для мене.свобода....

Я колись також вважав свободу такою-того і нік був Rider-а тепер я вважаю свободу іншою і нік відповідно змінив

0

10

ну..кому як.......кожен по різному її відчуває......

0

11

Coton4eg
блін.........ну як так можна.........

0

12

Securus написал(а):

Я колись також вважав свободу такою-того і нік був Rider-а тепер я вважаю свободу іншою і нік відповідно змінив

Тепер коли ти вегетаріанець свобода для тебе це щось типу коли вітер бє тобі в обличя, а ти степом скачеш на арбузі?
я взагалі нерозумію, яке відношення має те що ви описали до свободи,  в давнину рабів використовували в армії, на конях раби теж їздили,але це не давало їм свободи...

0

13

кажу ще раз....кому як!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

14

Coton4eg написал(а):

Konia4ka:) написал:
починають текти сльози...ти почуваєшся вільним....незалежним.....а потім маленька невина муха котра летить тобі на зустріч врізається тобі у облічя і йк камар на лобовому склі машини розмазується на твоєму обличчі...

или конь начинает резко тормозть, и проклятая F=ma по параболе выкидывает тебя на дохера метров в перёд и ты привращаешся в лепёшку.

0

15

блін....4ого ви всі такі жорстокі.......

0

16

хто реалист, а кто сотонист...

0

17

))))оо...допиши шось у розповідь

0

18

життя...воно одне...та воно прекрасне...тому треба ним насолоджуватись...

По тебе не заметно!!! :cry:  :cry:  :cry:

0

19

aGGeRReS написал(а):

По тебе не заметно!!!

:lol: ЖЖош :lol:

0

20

блін....4ого ви всі такі жорстокі.......

Не ми такі, житя таке...

0

Вы здесь » zoopark » Життя у клітці)) » СВОБОДА!!!!!